Vanaf 28 februari zijn de volgende bouwstenen commercieel beschikbaar:

  • Solution Builder v2. Voor een overzicht van de nieuwe functionaliteiten is deze samenvatting beschikbaar. Ook is een nieuwe Installation Guide en een Quick Reference Guide beschikbaar.
  • Template Builder. Gespecialiseerde Solution Builder partners kunnen de beschikking krijgen over de template builder waarmee eenmalig een inrichting met Solution Builder is over te zetten naar een doelomgeving.
  • Eddon Maatwerk menu waarmee het gebruik van bouwstenen in combinatie met een ESS of CRM licentierol mogelijk is. Lees dit document voor de specifieke functionaliteit.
  • MS Word Merge Add-on. Met deze versie is nieuwe functionaliteit beschikbaar voor het kunnen groeperen van verzoeken in het geval van tabel merge.
  • Advanced Invoicing waarmee het mogelijk is om facturen te genereren en af te drukken in Synergy. Hiervoor is een Installation Guide beschikbaar met uitleg over deze bouwsteen.

Tevens is de bouwsteen MS Outlook Document Add-on beschikbaar als controlled release versie. Met deze bouwsteen voegt u meerdere Synergy document bijlagen aan uw email toe zonder deze afzonderlijk vanuit Synergy te downloaden. Lees meer over de MS Outlook Document Add-on op de website.