ALGEMEEN

 • Standaard projecten

  Om standaard projecten inclusief de standaard projectoverzichten uit een bestaande Synergy Enterprise omgeving te kunnen blijven gebruiken na installatie van Solution Builder, wordt een nieuw standaard entiteittype ‘Project’ meegeleverd. De bestaande projecten worden automatisch geconverteerd naar dit entiteittype.

  Installation & Configuration Guide – paragraaf 4.5

   

 • Ondersteuning voor portalusers

  Vanaf batch 244 kunnen portalusers (ESS, CRM, enz.) ook gebruik maken van de Solution Builder SE via de licentierol ‘Enabling add-on solutions’.

  Installation & Configuration Guide – Paragraaf 6.2.1

   

 • Verbeterde foutenafhandeling van deployment

  Fouten die bij de deployment worden gegenereerd zijn ook terug te vinden in “Systeem | Overzichten | Log: Fouten”.

  Installation & Configuration Guide – Hoofdstuk 8

INTERFACE

 • Grafische overzichten

  Er is de mogelijkheid om vanuit een entiteitkaart een grafisch overzicht te openen, waarop in een diagram te zien is welke entiteiten aan elkaar gekoppeld zijn en welke moeder- en kindentiteiten een entiteit heeft. De lay-out van het diagram is volledig naar eigen wens in te richten.

  Installation & Configuration Guide – Paragraaf 6.2.6

 

 • Monitor

  Op de kaarten van de verschillende onderdelen in Synergy Enterprise (relaties, medewerkers en dergelijke) bent u gewenst dat er een ‘Monitor’ beschikbaar is. Deze monitor is nu ook toe te voegen aan entiteitkaarten. De monitorsectie wordt automatisch meegeleverd bij de installatie van de Solution Builder. Bovendien is de monitor naar eigen wens in te richten.

  Installation & Configuration Guide – Paragraaf 6.2.3.2

   

 • Exporteren en afdrukken van zoekresultaat van entiteiten

  Via de export- en afdrukiconen rechts bovenin het zoekresultaat van entiteiten kan het zoekresultaat afgedrukt worden of geëxporteerd worden naar Excel.

   

 • Uitbreiding iconen op de entiteitkaart

  Rechts bovenin de entiteitkaart kunt u door middel van het ‘Gelezen: Log’-icoon de loggegevens opvragen van welke medewerkers op welke tijden de entiteitkaart geopend hebben. Ook kunt u de entiteitkaart via mail versturen door op het ‘Verzenden: E-mail’-icoon te klikken.

INVOER

 • Importeren van entiteiten

  Er wordt een ‘Import Wizard’ meegeleverd. Hiermee kunnen op een snelle manier automatisch meerdere entiteiten tegelijk aangemaakt worden op basis van een importbestand.

  Installation & Configuration Guide – Hoofdstuk 10

   

 • Referentieknoppen

  Wanneer er op een referentieknop op de entiteitkaart geklikt wordt, kan de waarde in een bepaald veld op de entiteit gewijzigd worden, zonder dat de gehele entiteit moet worden bewerkt middels de knop “Bewerken”. Zo kan men bijvoorbeeld een relatie wijzigen of de gekoppelde manager aanpassen middels een knop.

  Installation & Configuration Guide – Paragraaf 5.9

   

 • Triggers

  Afhankelijk van een gekozen waarde in een bepaald veld op een entiteitkaart, kunnen met behulp van triggers in andere velden de waardes automatisch ingevuld of gewijzigd worden. Wanneer bijvoorbeeld een contactpersoon wijzigt, worden automatisch het bijbehorende mailadres en telefoonnummer aangepast.

  Installation & Configuration Guide – Paragraaf 9.2