Binnen de Solution Builder kun je een knop definiëren om daarmee een verzoek op te starten.

De definitie ziet er zo uit:

De syntax voor het aanmaken is WflRequest.aspx?Type=1&Rows=5&BCAction=0&Type=1&projectnumber=[Projectnr]&itemcode=[itemcode]&CustomerID=[IDCustomer], waarbij de velden project, artikel en relatie gevuld worden vanaf de entiteit.

Het resultaat ziet er dan zo uit:

 

Je kunt ook een meervoudig verzoek op starten. De definitie ziet er zo uit:

De syntax is op de volgende locaties aangepast ten opzichte van een enkelvoudig verzoek:

?BCAction=0&MultRes=&Type=1&Rows=5&EntryType=1&projectnumber=[Projectnr]&itemcode=[itemcode]&CustomerID=[IDCustomer]&UseSetting=1

Het resultaat ziet er dan zo uit:

Bij een meervoudig verzoek wordt per type verzoek en per gebruiker een “template” opgeslagen welke velden in de rijen worden getoond. Deze dient wel eenmalig te zijn opgestart voor elke gebruiker. Dit kun je doen door het betreffende verzoektype eerst aan te maken via aanmaken verzoeken-meervoudig: