Vanaf 10 augustus is een nieuwe versie voor de Solution Builder versie 3 (build 3.0.15.1504) beschikbaar voor Exact Synergy Enterprise productrelease 244 en 245. Deze komt in de plaats van de hotfix versie 3.0.14.1498 van 10 augustus. Hierin zijn de volgende issues opgelost:

  1. Werking van Triggers: Naast een verbeterd onderhoudsscherm zijn ook diverse issues opgelost rondom de werking van triggers op o.a. serienummer- en entiteit velden.
  2. Overzichten: Zonder de knop Nieuw werd er geen overzicht getoond. Ook werden alle entiteiten getoond via de optie ‘toon alle’, in plaats van de ingestelde zoekcriteria in het overzicht. De knop Nieuw nam niet in alle gevallen de gegevens over vanuit de moeder entiteit.
  3. Zoekpagina’s en templates: Templates kunnen weer onderhouden worden. Daarnaast kon men een foutmelding krijgen indien de veldnaam 30 karakters is. Ook worden nu de zoekcriteria gewist als men via de Relatiekaart, Monitor de gekoppelde entiteiten toont. Tot slot werden entiteiten dubbel getoond als in 2 verschillende lijstvelden dezelfde lijstwaarde is opgenomen.
  4. Tabbladen: De knopen Zoeken en Sluiten zijn niet meer zichtbaar indien de parameter &showsearchbuttons=1 wordt toegevoegd aan een zoektemplate.

Via onderstaande link is de setup te downloaden:

BSE101_Solution_Builder_SE_3.0.15.1504
Het wachtwoord van de zip bestanden is: eddon