Vanaf 24-11-2011 is de Document Preview SE versie 3 (build 3.1.4.1795) voor Exact Synergy Enterprise commercieel uitgebracht.

 Nieuw in deze versie.

Wanneer u Synergy-documenten opent waaraan een bijlage is gekoppeld, kan het bijlagedocument direct getoond worden in het documentscherm. Het is hiermee niet nodig om de bijlage eerst te downloaden om de inhoud te kunnen bekijken. Wanneer er meerdere documentbijlagen gekoppeld zijn, worden deze onder elkaar weergegeven.
De bouwsteen kan documentenbijlagen tonen van de meest gangbare bestandsformaten, zoals PDF, JPEG en Office-bestandsformaten. Het is per documenttype in te stellen of de documentinhoud weergegeven moet worden.

Voorbeeld: Direct na het openen van een Synergy-document wordt een preview getoond van de bijlage(s).

Via onderstaande links zijn de setup bestanden te downloaden:
BSE023_Document_Preview_SE_3.1.4.1795
Het wachtwoord van de zip bestanden is: eddon