Vanaf 24-11-2011 is de Generic Scan Interface SE v3 (build 3.0.3.1922) voor Exact Synergy Enterprise commercieel uitgebracht.

Nieuw in deze versie.
In deze nieuwe versie is het nu ook mogelijk om mailberichten die u ontvangt automatisch in Synergy op te laten slaan. Hierin worden ook eventuele mailbijlagen meegenomen. Net als bij scans verschijnt de mail eerst als preview in een ‘verrijken’-verzoek en wordt pas een definitief Synergy-document wanneer het verzoek is afgehandeld.

Het achtergrondproces van de Generic Scan Interface ondersteunt een of meerdere mailservers, waarop verschillende mailmappen gedefinieerd kunnen worden. Generic Scan Interface ondersteunt hierbij het IMAP-protocol, dus bijvoorbeeld ook mails die men ontvangt op een Gmail-account kunnen in Synergy worden geïmporteerd.

Extra settings voor de mailboxen:

Extra settings in de GSI flow die verwijzen naar de mailbox settings:

Voorbeeld van verrijkingsverzoek met gescande e-mail plus bijlage:

Via onderstaande links zijn de setup bestanden te downloaden:
ISE002_Generic_Scan_Interface_SE_3.0.3.1922
Het wachtwoord van de zip bestanden is: eddon

Vernieuwde handleiding: Installation Generic Scan Interface SE