Vanaf 16 februari 2012 is een hotfix voor Solution Builder versie 4 beschikbaar met build nummer 4.0.9.2032. Dit is een volledige setup en is een opvolger van de commerciële versie 4.0.8.1959. Voor de release notes van Solution Builder versie 4, zie document.

Let op: Na installatie van deze hotfix dient er een deployment plaats te vinden voor het correct functioneren van Solution Builder.

In deze hotfix zijn de volgende wijzigingen doorgevoerd.

  1. Het gebruik van de labelfunctionaliteit bij lijstvelden werkt nu ook indien er meerdere lijstwaardes gekoppeld worden.
  2. De functionaliteit waarbij secties van een moederproject gekopieerd kunnen worden werkt nu ook weer naar behoren.
  3. In sommige gevallen gaf de spilanalyse bij het wisselen van kolom en rij criteria niet het zelfde resultaat. Dit is opgelost.
  4. Op de zoekpagina van entiteiten is een verbetering toegepast. Bij het selecteren van een Type (filter criteria) worden nu direct de veld labels aangepast naar de veld labels van dat Type en overbodige velden weggehaald.
  5. Sectiecodes werden in sommige gevallen onterecht afgebroken. Nu is het niet meer mogelijk om sectiecodes langer dan 26 karakters in te vullen zodat dit niet meer voorkomt.
  6. Er zijn diverse optimalisaties aangebracht voor het zoeken naar entiteiten wat de snelheid van het resultaat ten goede komt.

Via onderstaande link is de set te downloaden.
BSE101_Solution_Builder_SE_4.0.9.2032
Wachtwoord is eddon