Vanaf 8 maart 2012 is een hotfix voor Solution builder versie 4 beschikbaar met build nummer 4.0.10.2069. Dit is een volledige setup en is een opvolger van de commerciële versie 4.0.9.2032.

Let op: Na installatie van deze hotfix dient er een deployment plaats te vinden voor het correct functioneren van Solution Builder.

In deze hotfix zijn de volgende wijzigingen doorgevoerd.

  1. Vanwege een algemene instellingen van Microsoft was het niet meer mogelijk om een onbeperkt aantal velden op een entiteitkaart te kunnen zetten. Vanaf deze hotfix wordt deze algemene instelling overruled en is het weer mogelijk om onbeperkt aantal velden op de entiteitkaart te zetten.
  2. De resultaatkolommen en zoekvelden zijn nu naar wens instellen als je vanaf de zoekmonitor van een relatie of artikel af komt.
  3. Het is niet meer mogelijk om een sortering op een zoekpagina te krijgen op een kolom die niet in het resultaat overzicht staat.
  4. Je krijgt geen dubbele status keuze meer te zien op de zoekpagina entiteiten, wanneer je bij 2 types dezelfde status gebruikt en deze een andere omschrijving en/of term hebben.
  5. Bij het zoeken naar ‘Mijn entiteiten’ van een andere medewerker kreeg je het resultaat te zien van je eigen entiteiten. Dit is opgelost.

Via onderstaande link is de set te downloaden.
BSE101_Solution_Builder_SE_4.0.10.2069
Wachtwoord is eddon