Vanaf 30 juli 2012 is er een hotfix voor Custom Selector versie 2 voor Exact Synergy Enterprise beschikbaar gemaakt met build 2.0.3.2297. Dit is een volledige setup en is een opvolger van de commerciële versie (2.0.1.1411).

Nieuw in deze versie:

  • Browsers in meervoudige verzoeken vervangen
  • Browsers in specifieke statussen van verzoeken vervangen
  • Browsers vervangen bij Solution Builder entiteiten
  • Licentiesleutel invoeren via instellingenpagina

Browsers in meervoudige verzoeken vervangen
Voorheen werd een browser alleen vervangen wanneer u verzoeken enkelvoudig indiende. In deze nieuwe versie is dit aangepast en wordt een browser ook vervangen wanneer u een verzoek meervoudig indient.

Browsers in specifieke statussen van verzoeken vervangen
Met de nieuwe standaard redirect parameter ‘status’ geeft u op dat een browser in een verzoektype alleen in een bepaalde status van het verzoek vervangen dient te worden. Zo kunt u een browser bijvoorbeeld alleen in de stap ‘goedkeuren’ vervangen.

Browsers vervangen bij Solution Builder entiteiten
Maakt u gebruik van de bouwsteen Solution Builder SE, dan kunt u de volgende standaard redirect parameters definiëren: ‘entitytypecode’ voor het vervangen van browsers in alle entiteiten binnen een bepaald entiteittype, ‘entitygroupcode’ voor het vervangen van browsers in alle entiteiten binnen een bepaalde entiteitgroep en ‘entitystatuscode’ voor het vervangen van browsers in entiteiten binnen bepaalde statussen.

Licentiesleutel invoeren via instellingenpagina
Voorheen moest u de licentiesleutel via een systeeminstelling invoeren. In deze nieuwe versie, voert u de licentiesleutel eenvoudig in via de nieuwe instellingenpagina “Add-on | Inrichting | Custom Selector: Instellingen”.

Via onderstaande link is de nieuwe installatieset te downloaden:
BSE017_Custom_Selector_SE_2.0.3.2297
Wachtwoord is eddon

Nieuwe handleiding:
Installation Custom Selector SE