Vanaf 27 november is er een hotfix beschikbaar voor Contact Manager versie 3 voor Exact Synergy Enterprise. Deze hotfix met build 3.0.2.2607 is een volledige setup en is een opvolger voor de commerciële versie.

Nieuw in deze versie:

  • Validatie van dubbele natuurlijke personen
  • Links naar ‘Kaart’ en ‘Route’ op de natuurlijk persoonkaart beschikbaar
  • Verbeteringen in beveiligingsniveaus en rechten op de natuurlijk persoonkaart op basis van functierechten

Validatie van dubbele natuurlijke personen
Wanneer u bij het aanmaken van een nieuwe natuurlijk persoon de gegevens van een bestaande natuurlijk persoon invult en doortabt naar een ander invulveld, dan krijgt u bovenaan het scherm een sectie ‘Resultaten – Validatie’ met de bestaande natuurlijke personen. U heeft daarin de mogelijkheid om een bestaande natuurlijk persoon te selecteren, daarmee naar de kaart te gaan en de gegevens te wijzigen. U kunt ook de nieuwe natuurlijk persoon gewoon opslaan met dezelfde gegevens als die van de bestaande.

Links naar ‘Kaart’ en ‘Route’ op de natuurlijk persoonkaart beschikbaar
Net als bij relatiekaarten heeft u bij een adres nu ook de mogelijkheid om de links naar ‘Kaart’ en ‘Route’ beschikbaar te maken op de natuurlijk persoonkaart. Klik hiervoor op het ‘Aanpassen’-icoon linksboven in het scherm en vink bij ‘Koppelingen’ de optie “Kaart” aan:


Via onderstaande link is de nieuwe installatieset te downloaden:
BSE027_Contact_Manager_SE_3.0.2.2607
Wachtwoord is eddon

Vernieuwde handleidingen:
Installation Contact Manager SE
Quick Reference Contact Manager SE