Per 27 november is de MS Outlook Add-on versie 4 (build 4.0.0.2577) commercieel uitgebracht voor Exact Synergy Enterprise. Let op: Voordat u de nieuwe versie van de Office-client installeert, kunt u het beste eerst de oude versie verwijderen via “Configuratiescherm | Programma’s en onderdelen”.

Nieuw in deze versie:

Downloaden van documentbijlagen
Vanuit Microsoft Outlook is het nu mogelijk om een of meerdere bijlage(n) die direct afkomstig zijn uit Exact Synergy Enterprise te downloaden en op te slaan op de lokale pc. In Outlook (2010) wordt hiervoor een extra onderdeel ‘Aangepaste werkbladen’ getoond op het tabblad “Invoegtoepassingen”:

Nadat u de “Instellingen” heeft ingevuld of gecontroleerd, klikt u op de knop “Download”, waarna een pop-up verschijnt waarin u de zoekcriteria voor een Synergy-document kunt ingeven. Het zoekresultaat toont alleen die Synergy-documenten waar bijlagen aan gekoppeld zijn. Vink de documenten aan waarvan u de bijlage(n) wilt downloaden en kies voor “Download”. Een pop-up wordt getoond, waarin u de map op uw computer dient te selecteren waarin de bijlagen opgeslagen dienen te worden. Na klikken op “OK” worden de documenten opgeslagen in submappen van de geselecteerde map.


Via onderstaande link is de set te downloaden:
BSE003_MS_Outlook_Add-on_SE_4.0.0.2577
Wachtwoord is eddon

Vernieuwde handleidingen:
Installation MS Outlook Add-on SE
Quick Reference MS Outlook Add-on SE