Op 9 januari is een hotfix uitgebracht voor Contact Manager versie 3 voor Exact Synergy Enterprise. Deze hotfix met build 3.0.3.2718 is een volledige setup en is een opvolger voor de commerciële versie.
Om de natuurlijk persoonkaart aan te passen klikt u op het -icoon (“Aanpassen”). Via “Geavanceerd” kunt u vervolgens bepalen welke velden en/of knoppen op de kaart er voor welke gebruikers zichtbaar zijn en/of bewerkt kunnen worden. Deze functionaliteit werkte nog niet optimaal. Zo bleven velden en/of knoppen die op ‘Verborgen’ waren gezet toch nog zichtbaar op de natuurlijk persoonkaart. In de nieuwe versie 3.0.3.2718 van de Contact Manager zijn deze problemen opgelost. De functionaliteit is nu gelijk gesteld aan de standaard functionaliteit voor de relatiekaart in Synergy.


De nieuwe installatieset is te downloaden via:
BSE027_Contact_Manager_SE_3.0.3.2718
Wachtwoord is: eddon