Op 25 maart is een hotfix beschikbaar gemaakt voor Trigger and Validation Manager voor Exact Synergy Enterprise. Deze hotfix met buold 5.0.4.2802 is een volledige setup en vervangt de commerciële versie.

Nieuw in deze versie:

  • Het veld ‘Document’ uit Synergy-databasetabel ‘Attachments’ is een image-veld, waardoor het niet paste in het ‘Document’-veld van de door TVM gegenereerde tussentabel ‘_conn_tb_DocumentAttachment’. Hierdoor ontstond een foutmelding bij het uitvoeren van een INSERT. De eigenschap van het ‘Document’-veld is aangepast, waardoor de foutmelding niet meer voorkomt.
  • Bedragen in SDK (Globe) werden vermenigvuldigd met 100. Dit probleem is opgelost.
  • In combinatie met de add-on ITSM: Bij het aanmaken van een incident die naar Globe gesynchroniseerd wordt via de add-on Webservice, verscheen een foutmelding ‘Functions.SynchronizeEntityToGlobe -> Initializing the Environment here is not allowed’. Deze foutmelding is verholpen.

De nieuwe installatieset is te downloaden via:
BSE025_Trigger_and_Validation_Manager_SE_5.0.4.2802
Wachtwoord is: eddon