Op 17 april is een hotfix beschikbaar gemaakt voor Custom Selector voor Exact Synergy Enterprise. Deze hotfix met build 3.0.1.3055 is een volledige setup en vervangt de commerciële versie.

LET OP: Deze versie is alleen beschikbaar voor Synergy Enterprise vanaf batch 245. U dient daarom uw Synergy-omgeving te updaten naar batch 245 of hoger.

Nieuw in deze versie:

  • Wanneer u gebruik maakt van de add-on Solution Builder en een redirect heeft gedefinieerd op een Solution Builder-pagina, werd bij conversie van Custom Selector versie 2 naar versie 3 de optie “Redirect op” niet gevuld. In deze hotfix wordt de optie “Redirect op” correct gevuld met ‘SolutionBuilder’. De “Redirect op”-keuze ‘SolutionBuilder’ heeft u overigens alleen tot uw beschikking wanneer u gebruik maakt van Solution Builder.
  • Bij gebruik van een redirect parameter ‘source’ werd de browser niet vervangen voor het betreffende opgegeven veld. In deze hotfix is dit probleem verholpen en kunt u weer gebruik maken van de redirect parameter ‘source’.

De nieuwe installatieset is te downloaden via:
BSE017_Custom_Selector_SE_3.0.1.3055
Wachtwoord is: eddon