Vanaf 17 april is een hotfix beschikbaar voor Solution Builder voor Exact Synergy Enterprise. Deze hotfix met build 6.1.0.3051 is een volledige setup en vervangt de commerciële versie.

LET OP: Deze nieuwe versie van Solution Builder is alleen beschikbaar voor Synergy Enterprise vanaf batch 249. U dient daarom uw Synergy-omgeving te updaten naar batch 249 of hoger.

Nieuw in deze versie:

  • Om fouten met FrameWork 4 op te lossen, was het nodig om DLL’s te compileren. Hiermee is Solution Builder geschikt gemaakt voor Synergy Enterprise batch 249 of hoger. U dient daarom uw Synergy-omgeving te updaten. NB: Wanneer het voor u niet mogelijk is om te updaten, kunt u bij ons een geschikte versie van Solution Builder opvragen.
  • Het achtergrondproces CSNobEntScheduler is weer beschikbaar gemaakt. Hiermee is het weer mogelijk om entiteiten vanuit Synergy Enterprise te synchroniseren met Exact Globe.
  • In overzichten of zoekresultaten verdwenen soms resultaten wanneer gesorteerd werd op velden of als de paginagrootte werd aangepast. Deze problemen zijn opgelost.
  • Na het opslaan van een velddefinitie, komt u nu altijd terug op de vorige pagina. Dit gebeurt dus nu ook wanneer u vanuit het onderhoud van een entiteittype naar de velddefinitie was gegaan.
  • Wanneer in een spilanalyse van entiteiten in de rij of kolom gebruik gemaakt werd van ‘jaar’, verscheen een foutmelding. Deze foutmelding is nu opgelost.

De nieuwe installatieset is te downloaden via:
BSE101_Solution_Builder_SE_6.1.0.3051
Wachtwoord is: eddon