Vanaf 12 juni zijn de add-ons vrijgegeven voor Exact Synergy Enterprise release 251.

Voor alle add-ons geldt dat er geen wijzigingen benodigd zijn ten aanzien van release 250. De installatiesets zijn te downloaden via:

Beschikbaarheid add-ons voor Synergy Enterprise batch 251

LET OP: Om alle add-ons correct te laten functioneren is het wel noodzakelijk om een nieuwe versie van het Add-on Maatwerkmenu te installeren. Daarom komt met het vrijgeven van de add-ons een hotfix uit voor Add-on Maatwerkmenu voor Exact Synergy Enterprise. Deze hotfix met build 4.0.1.3183 is een volledige setup en is een opvolger van de commerciële versie.

De nieuwe installatieset is te downloaden via:
BSE000_Add-on_Maatwerkmenu_SE_4.0.1.3183
Wachtwoord is: eddon

In de nieuwe release 251 van Synergy zijn multibrowsers vervangen. Dit zorgde voor incidenten in onze add-ons zoals Solution Builder en Custom Selector. Daarom is er met de hotfix van het Add-on Maatwerkmenu voor gezorgd dat overal de oude multibrowsers uit release 250 gebruikt zullen worden.