Met het vrijgeven van de add-ons voor Exact Synergy Enterprise release 252 is op 15 januari ook een nieuwe versie van het Add-on Maatwerkmenu (build 5.0.0.3802) uitgebracht.

LET OP: Om alle add-ons correct te laten functioneren op Synergy Enterprise 252 is het noodzakelijk om deze nieuwe versie van het Add-on Maatwerkmenu te installeren.

De nieuwe installatieset is te downloaden via:
BSE000_Add-on_Maatwerkmenu_SE_5.0.0.3802
Wachtwoord is: eddon

In versie 5 van het Add-on Maatwerkmenu is nieuwe functionaliteit toegevoegd die betrekking heeft op Solution Builder, Trigger and Validation Manager en de Custom Selector. Tijdens het uitvoeren van een deployment worden ook bestanden in uw programmatuurmap aangepast. Wanneer u werkt met test- en productie-omgevingen, wilt u uiteraard dat configuratie niet alleen in de databases gelijk lopen, maar ook de bijbehorende bestanden hetzelfde zijn. U kunt nu met een druk op de knop deployment-bestanden vanaf een bron-server updaten naar andere ingestelde servers.

Ga naar “Add-on | Inrichting | Add-on Menu: Virtuele directory synchronisatie” en vul de gegevens in van uw ‘Bron’ Synergy-omgeving:

Klik op “Bewaren”. Klik bij ‘Bestemmingen’ op de knop “Nieuw” en vul de gegevens in van uw ‘Bestemming’ Synergy-omgeving. U kunt meerdere bestemming-omgevingen invoeren:

Nadat u op “Bewaren” heeft geklikt, komt u terug in de pagina ‘Virtuele directory synchronisatie’. Hierin kunt u onder ‘Bestemmingen’ de betreffende regels aanvinken waarnaar u wilt synchroniseren en klik op de knop “Synchroniseren”. Alle gewijzigde bestanden uit de bron-omgeving worden nu gesynchroniseerd naar de geselecteerde bestemming-omgevingen: