Vanaf 19 februari is de MS Outlook Add-on versie 6 (build 6.0.2.3928) commercieel beschikbaar voor Exact Synergy Enterprise. LET OP: Voordat u de nieuwe versie van de Office-client installeert, dient u eerst de oude versie te verwijderen via “Configuratiescherm | Programma’s en onderdelen”.

De nieuwe installatieset is te downloaden via:
BSE003_MS_Outlook_Add-on_SE_6.0.2.3928
Wachtwoord is: eddon

Vernieuwde handleidingen:
Installation & Configuration Guide MS Outlook Add-on SE
User Guide MS Outlook Add-on SE

Nieuw in deze versie:

Body van Synergy-documenten downloaden
Vanaf nu is het ook mogelijk om de body van Synergy-documenten te downloaden of als bijlage toe te voegen aan een mail. Deze bodytekst wordt hierbij automatisch omgezet naar een PDF-bestand met de naamgeving ‘Body_<documentnummer>’.

Documenten zonder bijlage tonen in Office-client
Om de body van documenten te kunnen downloaden, moet u ze uiteraard ook kunnen opzoeken. Daarom is in de pop-up de optie “Inclusief: Geen bijlagen” toegevoegd aan de zoekcriteria. Hierbij zullen Synergy-documenten zonder body en/of bijlage niet getoond worden (er is immers niets te downloaden).