Op 26 maart is de Document Preview SE versie 4 (build 4.0.0.4014) commercieel beschikbaar voor Exact Synergy Enterprixe.

De nieuwe installatieset is te downloaden via:
BSE023_Document_Preview_SE_4.0.0.4014
Wachtwoord is: eddon

Vernieuwde handleidingen:
Installation & Configuration Guide Document Preview SE
User Guide Document Preview SE

Nieuw in deze versie:

Ondersteuning voor MSG-bijlagen

U kunt mails als MSG-bestand opslaan en deze als bijlage koppelen aan een Synergy-document. Deze MSG-bijlagen kunnen nu ook worden getoond in de preview in verzoeken en documenten.

“Bewaren + Nieuw”-knop toegevoegd aan instellingenpagina

Op de instellingenpagina’s “Verzoektypes – Instellingen” en “Documenttypes – Instellingen” is bij het definiëren van een nieuw verzoek-/documenttype voor de preview een knop “Bewaren + Nieuw” toegevoegd. Hiermee kunt u snel achter elkaar meerdere types instellen.

Meerdere bijlagen afsplitsen in aparte documenten

Bij het gebruik van meerdere documentbijlagen, is het nu mogelijk om deze bijlagen af te splitsen in meerdere aparte documenten. In een document is nu de knop “Actie” beschikbaar gekomen, waarna u ervoor kunt kiezen om de gewenste bijlagen aan te vinken en de aan te maken documenten een eigen omschrijving mee te geven. Afgesplitste documenten worden vervolgens als reactiedocumenten aan het oorspronkelijke hoofddocument gekoppeld. Meer informatie kunt u nalezen in de handleiding ‘User Guide Document Preview SE’.

Word- of Excel-bijlagen omzetten naar PDF

In het “Actie”-scherm van een document is het nu ook mogelijk om DOC(X)- of XLS(X)-bijlagen om te zetten naar PDF. De bijlage blijft (anders dan bij afsplitsen) gewoon aan het oorspronkelijke document gekoppeld. Meer informatie kunt u nalezen in de handleiding ‘User Guide Document Preview SE’.