Op 11 april is een hotfix beschikbaar voor MS Word Merge Add-on voor Exact Synergy Enterprise. Deze hotfix met met build 6.0.5.4052 is een volledige setup en vervangt de huidige commerciële versie. Tevens is de hotfix voor de Trigger and Validation Manager voor Exact Synergy Enterprise beschikbaar met build 6.0.12.4051. Indien u zowel over de MS Word Merge Add-on SE als de Trigger and Validation Manager SE beschikt, adviseren wij om beide hotfixes te installeren.

Nieuw in deze versie:

  • Indien vanuit een verzoek een merge wordt opgestart, heeft u nu ook de mogelijkheid om de bijlage uit het verzoek mee te sturen als bijlage in de email.
  • Indien een multi-merge wordt opgestart voor Solution Builder entiteiten vanaf de zoekpagina, worden alleen die entiteiten geselecteerd die in het zoekscherm van de Solution Builder zijn aangevinkt. Hiervoor is minimaal Solution Builder versie 7.0.8.4019 benodigd.
  • Mergen vanuit een project of Solution Builder entiteit met de string CRM in de projectcode, gaat nu correct.

De nieuwe set is te downloaden via:

BSE004_MS_Word_Merge_Addon_SE_6.0.5.4052 

Wachtwoord is eddon