Vandaag, 21 mei, is een hotfix beschikbaar gekomen voor Add-on Maatwerkmenu voor Exact Synergy Enterprise. Deze hotfix met build 5.0.1.4133 is een volledige setup en vervangt de huidige commerciële versie.

Nieuw in deze versie:

  • Op de instellingenpagina’s van verschillende add-ons (zoals MS Word Merge Add-on SE) komen wel eens velden voor waarin een getal ingevuld dient te worden (bijvoorbeeld het nummer van een verzoektype). Wanneer deze getallen meer dan 4 cijfers bevatten, zal er geen puntje voor duizendtallen meer verschijnen.
  • Wanneer bij “Add-on | Inrichting | Add-on Menu: Termen” gezocht wordt op een term, wordt de precies treffende term nu wel bovenaan te staan in het resultaat.
  • Sinds de update naar batch 252 van Synergy Enterprise werden multiselectbrowsers niet correct weergegeven. In Firefox en Chrome kwam het zelfs voor dat u een melding kreeg geen rechten te hebben op de pagina. Multiselectbrowsers worden onder andere gebruikt in onderhoudspagina’s van Solution Builder, Custom Selector en AdresAssistent. Met een recente update van 252 in combinatie met deze hotfix van het Add-on Maatwerkmenu zijn al deze problemen verholpen.

De nieuwe installatieset is te downloaden via:
BSE000_Add-on_Maatwerkmenu_SE_5.0.1.4133
Wachtwoord is: eddon