Vanaf 24 juni is een hotfix beschikbaar voor Trigger and Validation Manager voor Exact Synergy Enterprise. Deze hotfix met build 6.0.15.4212 is een volledige setup en vervangt de huidige commerciële versie.

LET OP: U dient na de update de repository van Trigger and Validation Manager te heropbouwen via “Add-on | Inrichting | Trigger and Validation Manager SE: Onderhoud Gebeurtenissen | (Her)opbouwen Repository”.

Nieuw in deze versie:

  • Wanneer een property in Webservices een lege waarde of een spatie heeft, werd een foutmelding getoond. Dat betekent dat een waarde niet meer leeggemaakt kon worden. Dit probleem is nu opgelost. Standaard zullen lege waardes nog steeds worden genegeerd. Via de optionele parameter ‘PassEmptyToBc’ binnen het ‘BusinessComponent’ kan dit geactiveerd worden door de waarde ‘true’ mee te geven.
  • Wanneer er een extra veld op bijvoorbeeld project wordt aangemaakt (in combinatie met configurator), en daar een TVM-trigger op wordt gemaakt, kwam er een foutmelding. Die foutmelding zal nu niet meer verschijnen.
  • De property ‘ValueType’ is optioneel gemaakt in Webservices.
  • Er kwam een foutmelding ‘status = NULL’ bij het aanmaken van een verzoek via het Connection Framework. Deze foutmelding is nu opgelost.

De nieuwe installatieset is te downloaden via:
BSE025_Trigger_and_Validation_Manager_SE_6.0.15.4212
Wachtwoord is: eddon