Vanaf 27 november is een nieuwe add-on voor Synergy Enterprise beschikbaar: Marketing Add-on. Met deze addon kunt u relaties en contactpersonen voorzien van kenmerken, zodat u een betere segmentatie in uw relatiebestand kunt doorvoeren en eenvoudiger selecties kunt maken op basis van deze kenmerken.

Situatie zonder Marketing Add-on:

  • Binnen Exact Synergy Enterprise kunnen vrije velden op de relatiekaart en de contactpersoonkaart worden gebruikt om klantprofielen, interessegebieden en andere kenmerken vast te leggen. Het aantal vrije velden is echter beperkt.
  • Het maken van uitgebreide selecties op deze vrije velden is niet mogelijk. Zo kunnen vrije velden van contactpersonen niet gebruikt worden in geavanceerd zoeken.

Situatie met Marketing Add-on:

  • Kenmerken beheren op basis van rollen en rechten, zowel op de relatiekaart als de contactpersoon kaart:

  • Onbeperkt kenmerken vastleggen, gegroepeerd per categorie. Per kenmerk kan worden bepaald of deze aan de relatie, alleen aan de contactpersoon of aan beide gekoppeld kan worden:

  • Mogelijkheid tot het afschermen van het toekennen van kenmerken op divisie/kostenplaats niveau. Zo kunt u voor verschillende afdelingen kenmerken opzetten, waardoor het beheer van deze kenmerken via die divisie/kostenplaats wordt beperkt.
  • Maken van uitgebreide selecties op basis van de optie geavanceerd zoeken. Zo kunt u combinaties maken van zowel de relatie als contactpersoon kenmerken, kenmerk-categorie, kenmerk-divisie of kenmerk-kostenplaats:

  • Toekennen en verwijderen van kenmerken op basis van bulkacties:

  • Gebruik van deze selecties in e-mail of MS Word Merge Add-on bulk acties en output naar externe systemen (Excel, Mail Plus).

De Marketing Add-on is geschikt voor Synergy Enterprise vanaf release 251.

De installatieset is te downloaden via:
BSE031_Marketing_Properties_SE_1.0.0.4593
Wachtwoord is: eddon

Handleidingen:
Installation & Configuration Guide Marketing Add-on SE