Vanaf 9 april 2015 is de Solution Builder versie 8 (build 8.0.1.4861) voor Exact Synergy Enterprise commercieel beschikbaar. In deze nieuwe versie zitten een groot aantal wijzigingen, waaronder meer flexibiliteit in het inrichten van de Solution Builder-kaart en verbeterde zoekmogelijkheden.

De puntsgewijze samenvatting van de wijzigingen ten opzichte van versie 7 kunt u nalezen in het aankondigingsbericht van 10 maart 2015.

LET OP: U kunt Solution Builder 8 niet installeren wanneer u ook gebruik maakt van de ITSM Add-on. Afhankelijkheden tussen ITSM Add-on en Solution Builder SE zorgen ervoor dat u installatiesets van gelijke versienummers dient te gebruiken voor deze twee add-ons. U kunt de huidige ITSM Add-on versie 7 alleen gebruiken in combinatie met huidige commerciële set van Solution Builder versie 7.

LET OP: De im- en exportmethode is aangepast in Solution Builder SE versie 8. Voor het importeren in Solution Builder 8 kunt u alleen exportbestanden gebruiken die geëxporteerd zijn uit Solution Builder 8.

De nieuwe installatieset is te downloaden via:
BSE101_Solution_Builder_8.0.1.4861
Wachtwoord is: eddon

Vernieuwde handleidingen:
Installation & Configuration Guide Solution Builder
User Guide Solution Builder

Uitgebreide uitleg over de wijzigingen kunt u nalezen in de Release Notes:
Release Notes Solution Builder_8.0.1.4861