Op 24 augustus is het Add-on Maatwerkmenu versie 6 (met build 6.0.0.5114) commercieel beschikbaar voor Exact Synergy Enterprise. Het Add-on Maatwerkmenu SE is geschikt voor Synergy batch 255.

De nieuwe installatieset is te downloaden via:
BSE000_Add-on_Maatwerkmenu_SE_6.0.0.5114
Wachtwoord is: eddon

Vernieuwde handleiding:
Installation & Configuration Guide Add-on Maatwerkmenu

Nieuw in deze versie:

WIJZIGINGEN
 • Licentie onderhoud
  Via het maatwerkmenu worden licenties voor alle bouwstenen ingelezen en gevalideerd. Bij een bouwsteen die een extensie is op een andere bouwsteen, zoals AdresAssistent Dun & Bradstreet een uitbreiding is van AdresAssistent SE, zijn de licentiesleutels gekoppeld, zodat de licentiesleutel van de uitbreiding voldoende is. Op de pagina wordt een overzicht getoond van de geïnstalleerde add-ons en de bijbehorende licentie.
 • Synergy blokkeren
  Het is mogelijk om Exact Synergy te blokkeren voor alle gebruikers. U kunt aangeven welke rol uitgesloten kan worden. De administrator wordt nooit geblokkeerd.
 • Synergy berichten tonen
  Middels Synergy berichten kunt u mededelingen tonen aan de gebruikers. U kunt bijvoorbeeld een vooraankondiging doen van een systeemherstart, en automatisch het systeem laten blokkeren op een bepaald tijdstip.
 • Functierechten sneller terug te vinden
  Er is een aparte module toegevoegd aan de functierechten. De functierechten die add-ons betreffen, staan niet meer onder module ‘Systeem’, maar onder ‘Add-ons’.
 • Verbeteringen Add-on toegang
  Het nu mogelijk om gebruikers toegang te verlenen via de medewerkerkaart. Het is niet meer mogelijk om meer gebruikers te koppelen dan er in de licentie vastgelegd is.
 • Virtual Directory synchronisatie
  Naast een Virtual Directory synchronisatie van gedeployde bestanden, is het nu mogelijk om hele directories te synchoniseren.
  Bij het invoeren van de instellingen voor virtual directory synchronisatie worden direct de ingevoerde netwerkmap en credentials gecontroleerd.
 • Recyclen application pool
  Na het synchroniseren van virtuele directories en/of het blokkeren van Synergy worden nu alle betreffende application pools ook gerecycled zodat alle gebruikers meteen de effecten ondervinden.
 • Aantal gekoppelde rollen zichtbaar
  Op de pagina Add-on rollen is nu in één oogopslag zichtbaar hoeveel gebruikers er zijn gekoppeld via de add-on koppeling.
 • Termen
  Er is een nieuwe control ingebouwd om een term meteen te kunnen kiezen vanuit een browser. Deze functie kan in andere add-ons gebruikt worden om het werken met terms te vereenvoudigen.