Momenteel zijn alle bouwstenen en oplossingen beschikbaar voor Synergy 257!

In deze nieuwsbrief zetten we nog eens uiteen welke policy we volgen vanuit Eddon bij het uitgeven van onze oplossingen na nieuwe versies van Exact Synergy Enterprise. Op de servicedesk krijgen wij namelijk regelmatig vragen omtrent dit onderwerp.

Release volgorde bouwstenen en procesoplossingen

Tijdens de ‘controlled release’ starten wij al met het testen van onze oplossingen. We kunnen echter pas een definitieve test uitvoeren op het moment dat de versie van Exact commercieel staat. We beginnen dan met bouwstenen die het meest in gebruik zijn en die ingezet worden bij de procesoplossingen: Solution Builder, TVM, WordMerge en MRS. De procesoplossingen zelf volgen daarna: ITSM, Purchase2Pay, Quote2Cash en DebWatch. Vervolgens worden de andere bouwstenen getest.

In deze volgorde worden de bouwstenen ook één voor één beschikbaar gesteld. Mochten in de tests bugs geconstateerd worden die gerelateerd kunnen worden aan de nieuwe release van Exact, zullen we deze direct aanpassen. Uiteraard worden de tests zo snel als mogelijk uitgevoerd.  Ons streven is steeds om de belangrijkste bouwstenen in de eerste maand na het commercieel zijn van de Exact Synergy versie te releasen.

Via de blog houden wij jullie op de hoogte van de voortgang. Voor de volgende versie van Synergy (258) plaatsen we een planning op de blog waarin de verwachte beschikbaarheidsdatum wordt gecommuniceerd.