Ook dit jaar bieden we jou en met name je klant de mogelijkheid om met een interessante korting onze bouwstenen/procesoplossingen in te zetten!

Wat houden de acties dit jaar in?

Indien je vóór het einde van het jaar een bestelling doet, dan bieden we je de mogelijkheid om de klant een korting aan te bieden van 15% op de aanschafprijs conform de prijslijst. De korting geldt dit keer ook al wanneer je enkel één product afneemt!

We geven dit keer specifiek aan dat je de klant de korting kúnt bieden, want we bieden je namelijk een dealermarge van 50% aan op de aanschafprijzen. Aan jullie de kans om je klant te triggeren met een extra voordeel, of de mogelijkheid om zelf meer te verdienen aan de verkoop van onze producten. De onderhoudsbedragen blijven 20% op de originele listprijs voor de klant met 20% voor jullie als partner van Eddon.

Daarnaast bieden we de betrokken sales per verkochte oplossing een bol.com cadeaukaart aan van € 25,00. Het totale cadeaubedrag wordt in januari pér sales berekend en zal dan voor de totaal verdiende waarde aan de betreffende medewerker overhandigd worden.

Deze acties gelden vanaf heden, dus….aan de slag!