Eddon Partner Event donderdag 24 november 2016

Al een paar jaar werken we fijn samen aan de ontwikkeling en de verbetering van oplossingen op de standaardsoftware van Exact. We kunnen de eindgebruikers steeds beter en steeds verder helpen in hun businessprocessen. En zoals in afgelopen nieuwsbrief al aangegeven..dat gaat góed. Wij zijn groeiende!

Samen met jou willen we dit op een spectaculaire manier vieren, want zonder jullie enthousiasme – geen succes.

Dus…heb je zin in een gezellig, sportief, gewaagd en stoer event? Je bent van harte welkom! Meld je aan voor het EDDON Partner Event 2016 op 24 november aanstaande!

Programma + Locatie

We starten om 13.30 uur met een kop koffie of thee en wat lekkers waarna het om 13.45 uur tijd is voor actie! Na deze geweldige middag is er de mogelijkheid om je op te frissen. Rond zessen gaan we gezellig aan tafel om bij te komen van de middag en rustig bij te praten. Rond 20.00 – 20.30 uur zullen we het event afronden. Locatie: ergens in de Betuwe, nadere informatie volgt.

Kledingadvies

Trek een (warme) sportieve outfit aan voor de middag, neem wat spullen mee om je op te frissen en wellicht is een schoon (en droog) setje kleding ook fijn om bij te hebben .

Aanmelden

Wees er snel bij, want deelname is beperkt. Maximaal 2 deelnemers per partner kunnen zich inschrijven.